LT | Change Language: ENG

Varškės spurgos

Purios ir minkštos varškės spurgos bus dar skanesnės, jei pagardinsite jas saldžia karamele.

Ingredientai

  • 500 g varškės
  • 2 kiaušinių
  • 2 kiaušinio trynių
  • 45 g cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas romo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 200 g sijotų miltų
  • Aliejaus spurgoms virti
  • Indelis karamelės

 

Kiek:4-8 žmonėmsSudėtingumas:lengva

1. Visus spurgoms skirtus ingredientus gerai sumaišykite ir rankomis ar šaukštu suformuokite norimo dydžio spurgas.

2. Jas virkite įkaitintame aliejuje.

3. Spurgas skanaukite pasidažydami į karamelę.

Atgal
DALINTIS

Varškės spurgos