LT | Change Language: ENG

#10 Kaip iš naujo atrasti seniai pamirštus skonius?

Kartu su pernai geriausiu šalyje pripažinto restorano “Stebuklai” šefu Martynu Praškevičium leidomės į naują kelionę po seniai žinomus, bet pamirštus lietuviškus skonius. Grynus, tikrus, tačiau nenuspėjamus ir stebinančius.

Martynas buvo tas virtuvės šefas, kuris dar tada, kai tik pradėjau fotografuoti maistą ir turėjau tik fotoaparatą ir objektyvą, atnešė geriausią tuo metu maisto knygą ir pasakė, o kodėl tu taip negali? Taip pradėjau ieškoti, ką daryti, kaip, kad ir mano nuotraukos būtų tokios ir pasiektų aukštai iškeltą kartelę.

Dirbti su Martynu – visada vienas malonumas, nes tikrai žinau, kad maistą lėkštėje gausiu nepriekaištingą ir prie jo nereikės prikišti rankų. Tad beliks tik tinkamai nufotografuoti.

Taigi, jūsų dėmesiui – naujas kartas su vėl kitokiomis nuotraukomis ir receptais.

#10
Fotografija, idėja: Robertas Daskevičius, I4U studio
Fotografuota: Restoranas “Džiaugsmas”
Receptai: Martynas Praškevičius, restoranų „Stebuklai” ir „Džiaugsmas“ šefas
Aksesuarai: Linen Tales, restoranas “Džiaugsmas”

#10 karto receptai

Atgal
DALINTIS

#10 Kaip iš naujo atrasti seniai pamirštus skonius?