LT | Change Language: ENG

VAISIAI SU MASKARPONĖS KREMU

Gardus desertas, kurį galite keisti pagal sezoną: šaltuoju sezonu naudokite egzotiškus vaisius, o sunokus lietuviškoms uogoms – keiskite į jas.

Ingredientai

KREMUI
  • 500 g maskarponės
  • 20 ml 30 proc. riebumo grietinėlės
  • Vanilės ankšties ar esencijos
  • Kelių šaukštų medaus
  • Žiupsnelis kardamono miltelių
    1.  
       
       

 

VAISIAMS
  • 1 mango
  • 5 kivių
  • 1 drakono vaisiaus (pitajos)
    1.  

 

Kiek:4-6 žmonėmsSudėtingumas:lengva

1. Į maskarponę supilkite grietinėlę, įdėkite vanilės, medaus ir gerai išmaišykite. Sudėkite į dubenėlį ir pabarstykite žiupsneliu kardamono miltelių.

2. Supjaustykite vaisius juostelėmis ar gabalėliais, sudėkite į lėkštę ar dubenėlį.

3. Vaisius mirkykite į kremą ir ragaukite.

Atgal
DALINTIS

VAISIAI SU MASKARPONĖS KREMU