Paprastas užkandis, kurį galėsite paruošti iš anksto, o užsukus svečiams beliks įdėti į orkaitę ir palaukti kelias minutes, kol išsilydys sūris.
Ingredientai
- 4 didelės bulvės
- 100 g kumpio
- 100 g čederio sūrio
- 20 g kalendros
- 1 arbatinis šaukštelis kumino
- Pusė laimo
- Čili dribsnių
- Druskos
1. Bulves su lupenomis kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos. Kai iškepusios bulvės atvės, perpjaukite jas per pusę ir išskobkite beveik visą minkštimą, palikite jo tik šiek tiek (minkštimą vėliau galite panaudoti bulvių košei).
2.Pakepinkite gabalėliais pjaustytą kumpį, kad jis taptų traškus.
3. Sumaišykite kumpį su tarkuotu čederio sūriu, pagardinkite kalendra, žiupsneliu čili dribsnių, pusės laimo sultimis, trupučiu kumino ir druska.
4. Šiuo įdaru įdarykite bulves, ant viršaus dar pabarstykite sūrio ir trumpai pakepkite orkaitėje, kol išsilydys sūris.