LT | Change Language: ENG
All Posts From Author

Aurimas Labanauskas

Aurimas LabanauskasAurimas Labanauskas
Aurimas Labanauskas restoranas "Ingredientai"

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Kantrumas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Kokybišką miegą, ramius pusryčius, laiką sau.
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Trūkumų registracijos žurnalo nepildau
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna - optimizme daugiau prasmės
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Ateitis.Rytojus.

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Šeima
Tavo gyvenimo receptas?
Pasistenk šiek tiek daugiau nei vakar

Ingredientai TUNUI 400 g tuno 50 g aguonų 4 g druskos     PETRAŽOLIŲ BRIOCHE 340 g miltų 3 kiaušinių 170 g sviesto 150 g petražolių 20 g mielių 40 …

Ingredientai 600 g veršienos nugarinės 200 g saliero šaknies 200 g moliūgo 1-2 kriaušių   BULVIŲ-BUROKĖLIŲ VIRTINUKAMS 400 g bulvių 10 ml nugarintų burokėlių sulčių 2 kiaušinių 240 g kvietinių …

Ingredientai 500 g obuolių 15 g šalavijo 80 g medaus     Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir vytinkite orkaitėje 60°C laipsnių temperatūroje, kol suvys. Džiovintus obuolius užpilkite …

Ingredientai ŠOKOLADAINIUI 350 g cukraus 200 g sviesto 270 g kiaušinių 30 g miltų 190 g juodojo šokolado     OŽKŲ PIENO PUTĖSIAMS 50 g cukraus 50 g kiaušinio baltymų …

Turbūt visi virtuvės šefai ir tiesiog besidomintys kulinarija žino knygą „Modernist Cuisine“, kurioje kitu kampu, tarsi perpjovus pusiau, parodoma, kaip gimsta patiekalai. Mano idėja ir vizija šį kartą buvo kiek …