Tuno kapotinis su obuolių žele
Ingredientai TUNUI 120 g tuno file Druskos, pipirų Alyvuogių aliejaus 1 mažas agurkas 40 g lašišų ikrų OBUOLIŲ ŽELEI 3 vidutinio dydžio obuoliai 3 g agar-agar miltelių …
Oto filė su bulvėmis
Ingredientai 400 g oto filė 30 g sviesto Žiupsnelis druskos ir pipirų 3 vidutinio dydžio bulvių 100 g grietinės 50 g pankolio Įvairūs daigai (papuošimui) Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva …
Mangų, ananasų, avokadų kokteilis
Ingredientai Mango Ananaso Avokado Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Visus ingredientus sudėkite į plaktuvą ir plakite iki vientisos masės.
Sūrio desertas
Ingredientai 3 kiaušinių tryniai 120 g grietinėlės 50 g cukraus pudros 5 g želatinos 100 g maskarponės 3 g vanilinio cukraus Mėgstamų nesaldžių uogų Įvairių daigų Riešutų Kiek:4 …
#49 Nauji pojūčiai
Manau, kad ateityje modernūs restoranai apjungs kur kas daugiau pojūčių negu tik skonio ar uoslės receptorius. Prie šių pojūčių prisijungs ir vaizdas. Todėl ir šis mano #49 kartas toks, kur …