LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Evaldas Kizelis

Evaldas Kizelis
Evaldas Kizelis, „Puodo reikalai“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Laikas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Pusryčiai su mylimu žmogumi, pietūs Vilniaus senamiestyje ir rokenrolo koncertas vakare
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Jūra prie lango
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Man stiklinėje būna apie 110 mililitrų
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Bet kuris žmogus, iš kurio tą dieną ko nors naujo išmoksti

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Pinta „Guinness’o“ ir jautiena
Tavo gyvenimo receptas?
It’s nice to be important, but it’s more important to be nice

Ingredientai FOCACCIA 300 g kvietinių miltų 50 g manų kruopų 250 ml vandens 10 g sausų mielių 7 g druskos 10 g cukraus 150 g porų 40 ml alyvuogių aliejaus …

Ingredientai JAUTIENAI 3 kg jautienos kulninės su kaulu 300 ml vandens 150 g druskos 20 g šviežio čiobrelio 5 g juodųjų pipirų 50 g česnako   GARNYRUI 500 g jaunų …

Ingredientai 1 l vandens 70 g cukraus 30 g džiovintų erškėtrožių žiedlapių 30 ml brendžio 30 ml medaus 20 g kukurūzų krakmolo Zefyrų Citrinų, apelsinų, žaliųjų citrinų žievelių   Kiek:4 …

Ingredientai EŽIUKAMS 200 g kvietinių miltų 100 ml vandens 100 ml pieno Vanilės ankšties 4 g druskos 10 g cukraus   SLYVOMS 200 g slyvų 100 ml vandens 100 g …

Šis, #35 kartas, skirtas kilniam tikslui ir restorano „Trinity“ pirmąjį spalio sekmadienį organizuojam renginiui „More than brunch“. „More than brunch“ – tai ilgieji pusryčiai, kurių metu visos gautos lėšos bus …

Atgal