LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Justinas Kapkovičius

Justinas Kapkovičius
Justinas Kapkovičius, restorano „IDW Esperanza Resort & SPA“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Blaivus protas ir kantrybė
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Dvigubas juodos kavos puodelis, 5 minučių susirinkimas su komanda, vėl dvigubas juodos kavos puodelis ir laimingi restorano svečiai
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Vidine ramybe
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Man stiklinė yra 118, 284 ml, nes pilna yra 236,568 ml, tai lygiai pusė - esu realistas
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Gamta

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Svečio padėka už gerą maistą
Tavo gyvenimo receptas?
1% talento, 99% darbo

Šis kartas – tarsi futuristinė ateities vizija. Jį įkvėpė robotai ir vis tobulėjančios jų galimybės, vis labiau į kasdienybę besiveržiantis dirbtinis intelektas. Pasaulyje tiek daug kas sukasi apie robotus, kad …

Ingredientai 400 g šviežio stracciatella sūrio 240 g šparagų 160 g agurkų Druskos, pipirų Alyvuogių aliejaus     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Nuvalykite šparagų kotelius ir nulupkite agurkus. Šparagus lengvai …

Ingredientai 600 g veršienos nugarinės su kauliuku     MORKŲ TYREI 400 g morkų 70 g sviesto 35 ml apelsinų likerio     ŠAKNINĖMIS DARŽOVĖMS Saliero Ropės Pastarnoko 1,5 kg …

Ingredientai 160 ml džino 35 ml citrinų sulčių Saujos aviečių Saujos juodųjų serbentų 10 g kiaušinio baltymo Dviejų saujų ledukų   Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Visus ingredientus sudėkite į kokteilių …

Ingredientai PASIFLORŲ PUTĖSIAMS 560 ml riebios grietinėlės 100 g cukraus 60 ml pasiflorų tyrės     MIGDOLINIAMS BLYNELIAMS 250 g sviesto 190 g miltų 3 kiaušinių 130 g cukraus pudros …

Atgal