LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Aldona Gečienė

Aldona Gečienė
Aldona Gečienė, restorano „Sugamour“ šefė

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užsispyrimas ir tikslo siekimas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Dienas, kai padarau tai, kas suplanuota ir dar daugiau
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau laiko sau
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Esu optimistė, visą laiką galvoju, kad viskas bus gerai
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Kulinariniai žurnalai

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Skirti laiko mylimų augalų kaktusų priežiūrai
Tavo gyvenimo receptas?
Dirbti dirbti netingėti

Ingredientai 12 vnt. mažų raudonų ir geltonų burokėlių (virtų) Jūros druskos „Cabernet Sauvignon“ acto „Chardonnay“ acto Alyvuogių aliejaus 400 g arbūzo 200 g fetos sūrio 40 g moliūgo sėklų 40 …

Ingredientai SUKTINUKAMS Apie 1 kg nukaulintos triušienos mėsos (triušienos papilvė ir smulkūs gabaliukai) Žiupsnis druskos Juodų maltų pipirų Šviežio čiobrelio 200 g trumpai apvirtų morkų 2 kiaušinių 4 arbatinių šaukštelių …

Ingredientai 60 ml Yuzu tyrės kokteiliams 30 ml žaliosios arbatos 280 ml vandens Laimo ir citrinos griežinėlių Liofilizuotų braškių Ledukų   Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Į didelę taurę supilkite Yuzu …

Ingredientai 280 g trapios tešlos     GRAIKIŠKAM PYRAGAIČIO ĮDARUI 8 valgomųjų šaukštų graikiškų riešutų 6 šaukštų medaus 4 valgomųjų šaukštų sviesto 4 šaukštų rudojo cukraus Cinamono (pagal skonį)   …

Vasara ir pats vestuvių įkarštis. O kokia galėtų būti būsimosios nuotaikos ir jos draugių dream come true? Gal vakarienė besisupant ant ežero bangų baltuose kaip debesys pataluose? Smagūs mergaitiški pokalbiai, …

Atgal