LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Ali Gadžijevas

Ali Gadžijevas
"Ali šokoladinės" įkūrėjas ir savininkas.

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Pozityvumas ir pozityvi energija
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Ramų dušą su muzika ir gerus pusryčius, savęs realizaciją ir kūrybą, vakarą su šeima
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau saulės
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Visada pusiau pilna
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Mano žmona Patricija

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Mano vaikas ir gera muzika
Tavo gyvenimo receptas?
Daryk tai, kas patinka ir atsiduok tai veiklai

Šiam paprastai pagaminamam užkandžiui netikėto skonio suteiks marinuoti anyžiniai – cinamoniniai svogūnai. Juos vėliau galėsite naudoti kaip pagardą ir prie kitų patiekalų. Paruošus svogūnus, beliks orkaitėje apkepti bagetę su ožkos …

Midijoms, kurias galėsite patiekti su traškiomis gruzdintomis bulvytėmis ar skrudinta bagete, egzotiško aromato suteiks kario – grietinėlės padažas. Tai paprastas pagaminti patiekalas, kuriuo maloniai nustebinsite savo draugus. Ingredientai 2 kg …

Šį liofilizuotų uogų gėrimą galima ruošti ir karštą (žiemai), ir šaltą (vasarai). Jis puikiai sušildys ar atgaivins. Ingredientai 8 valgomieji šaukštai liofilizuotų aviečių 4 šaukštai medaus 800 g karšto arba …

Šis desertas – „Ali šokoladinės” bestselleris. Ali atskleidžia, kaip kiekvienas gali namuose jį pasigaminti ne prastesnį negu parduodamą šokoladinėje. Vasarą tokį desertą galima gardinti šviežiomis uogomis, žiemą – egzotišku mangų …

Kai ruošiausi pirmajai „52 kartų“ maisto fotosesijai, vis ieškojau tos ypatingos idėjos ir temos, tinkamos startui, tos, kuri geriausiai pristatys, koks tai bus projektas, kur galėčiau parodyti maistą taip, kaip …

Atgal