LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Pavel Koncejalov

Pavel Koncejalov
Paulius Koncejalovas, restorano „Batoras“ virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Noras būti geresniu už kitus arba bent jau ne prastesniu už gerus.
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Maistą įvertinusius ir maloniai nustebintus restorano svečius.
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Šiam gyvenimo etapui - prieskonių pats tas.
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Be optimizmo ilgai netrauksi, aišku, būna dienų, kai pesimizmas užvaldo.
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Tas pats noras būti geresniu už kitus.

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Kai žinau, kad aš ir mano komanda tobulai pasiruošusi rytojaus darbui.
Tavo gyvenimo receptas?
Jei darai, daryk maksimaliai gerai. Jei matai, kad gerai nepadarysi, prašyk pagalbos arba lauk rytojaus.

Pagaliau vasara ir tas metas, kai galima įgyvendinti mažas svajones ir crazy idėjas, kurioms reikia šilto oro ir vandens. Apie tai ir šis, #26 kartas, žymintis mano projekto vidurį. Kas …

Ingredientai 4 riekės juodos duonos traškučio 200 g rūkytos lašišos 12 raudonų vyšninių pomidorų 8 geltoni vyšniniai pomidorai 8 ridikėliai 4 mažos morkytės Šaukštas grietinės Druskos, pipirų   CITRININIAM UŽPILUI: …

Ingredientai KALAKUTIENAI 0,5 kg kalakutienos file Kelios saujos špinatų lapų Druskos, pipirų     MORKŲ-ŠALTALANKIŲ KREMUI 300 g morkų 100 g šaltalankio uogų 20 g sviesto 4 valgomieji šaukštai cukraus …

Ingredientai 4 kaušeliai vanilinių ledų 400 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių 400 ml gazuoto gėrimo „Krem soda“     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Visus ingredientus gerai suplakite. Jei norite alkoholinio …

Ingredientai 1 vnt. 22% riebumo varškės sūrio 50 ml balto vyno 6 g malto cinamono 1 arbatinio šaukštelio cukraus 40 g medaus Žemuogių, braškių   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Prieskonius …

Atgal