LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Tomas Klimašauskas

Tomas Klimašauskas
Tomas Klimašauskas, vištienos restorano PERI PERI virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Sidabrinė tvirta lipni juosta
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Darbą, laiką su žmona ir savo šuniu
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Ramybe
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano žmona Lina

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Serialas
Tavo gyvenimo receptas?
Jeigu darai, daryk gerai ir jeigu darai, daryk dabar

Lig šiol savo projekte fotografavau jau pagamintus patiekalus, todėl šį kartą kilo mintis padaryti dar kitaip ir stilingai parodyti, iš ko susideda vienas ar kitas patiekalas. Todėl šiame karte daug …

Ingredientai 1,2 kg didesnių krevečių Rapsų aliejaus Žiupsnis kalendros       MARINATUI 40 g imbiero 20 g česnako 40 g šalotinio svogūno 20 g habanero pipirų 20 g čili …

Ingredientai 1,2 kg vištos šlaunelių mėsos be kaulo 1 laimo         MARINATUI 40 g imbiero 20 g česnako 40 g šalotinio svogūno 20 g habanero pipirų 20 …

Ingredientai 4 bananai 4 espresso kavos puodeliai 200 g graikiško jogurto 200 ml pieno 2 valgomieji šaukštai kakavos miltelių 2 šaukštai medaus   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Bananus porai valandų įdėkite …

Ingredientai VAFLIAMS 500 g kvietinių miltų 250 g sviesto 500 ml pieno 8 kiaušiniai 115 g cukraus 100 g graikiško jogurto Vanilės ankštis     MASKARPONĖS KREMUI 250 g grietinėlės …

Atgal