LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Linas Starkus

Linas Starkus
Linas Starkus, „Spiritus“ bendrasavininkis, tekilos ir meskalio ambasadorius

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Komunikabilumas
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Sportą, laiką su šeima ir darbą, kuris teikia malonumą
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Valia
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Mano šeima

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Kadangi dirbu naktimis - miegas
Tavo gyvenimo receptas?
Džiaukis šia diena ir galvok, kad rytoj bus dar geriau

High speed fotografiją, kur viskas tikra ir nėra antro dublio ar photoshop’o, man visada smagu išmėginti dar ir dar kartą. Todėl tokią idėją pasirinkau visiškai kitokiam #13 kartui – kokteilių …

Ingredientai 20 ml žolelių aperityvo „Fernet Branca“ 20 ml aperityvo „Poli” 20 ml meskalio „Vida” 20 ml burbono „Bulleit Bourbon“ 2 lašai prieskonio “Burlesque Bitters”     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. …

Ingredientai 80 ml pasiflorų tyrės 40 ml šviežių apelsinų sulčių 20 ml šviežių laimo sulčių 20 ml rudo cukraus sirupo 40 ml meskalio „Recuerdo de Oaxaca“ Ledukų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva …

Ingredientai 20 ml ananasų sirupo 40 ml tekilos „Campo Azu Blanco” Šviežio agurko Šaldytų bruknių Toniko „Fever tree“ Ledukų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Tekilą ir ananasų sirupą supilkite ant ledukų, …

Ingredientai 40 ml meskalio „Mezcal Scorpio Joven“ Greipfruto   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Gėrimą supilkite į nedidelę taurę ir patiekite. Užkąskite greipfruto skiltele.

Atgal