LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Martynas Praškevičius

Martynas Praškevičius
Martynas Praškevičius, restoranų „Stebuklai”, „Džiaugsmas“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Darbas
Ką įrašytum į savo dienos meniu?
Restoranų naujienų „Instagram’e“ peržiūra ir laikas su sūnumi
Poilsiu
Deramais pusryčiais
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Paryžius

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Važiuoti namo
Tavo gyvenimo receptas?
Dirbk, kol jaunas, ilsėkis senas

Kartu su pernai geriausiu šalyje pripažinto restorano “Stebuklai” šefu Martynu Praškevičium leidomės į naują kelionę po seniai žinomus, bet pamirštus lietuviškus skonius. Grynus, tikrus, tačiau nenuspėjamus ir stebinančius. Martynas buvo …

Netikėta spirgučių interpretacija – su saulėgrąžomis ir keptomis ropėmis. Tarsi tradicinis lietuviškas, bet tuo pačiu visiškai naujų skonių užkandis draugams nustebinti. Ingredientai Kiaulienos papilvės 1 svogūno 2 skiltelės česnako Druskos …

Netikėtas lietuviškas skonis su padažu, kuris puikiai tiks gardinti ir kitokias keptas daržoves. Tikras atradimas ieškantiems ko nors dar nebandyto ir dievinantiems barbekiu. Ingredientai 1 kopūstas 400 ml natūralių obuolių …

Gaivios skaisčios raudonos spalvos sultys nepaliks abejingų – nei suaugusiųjų, nei vaikų. Ingredientai 800 g natūralių kriaušių sulčių 200 g natūralių burokėlių sulčių Šaltalankių sirupo pagal skonį       …

Purios ir minkštos varškės spurgos bus dar skanesnės, jei pagardinsite jas saldžia karamele. Ingredientai 500 g varškės 2 kiaušinių 2 kiaušinio trynių 45 g cukraus Žiupsnelio druskos 1 valgomasis šaukštas …

Atgal