LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Gaspar Fernandes

Gaspar Fernandes
Gaspar Fernandes, „Gaspar’s restorano“ ir „Gaspar’s gastrolounge” šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Niekada nepasiduodu
Ką įrašytum į savo dienos meniu?
Daugiau valandų paroje, dar bent šešias
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Deramais pusryčiais
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Beveik pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano sužadėtinė Kristina, ji tikra supermoteris

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Vakarienė namuose su Kristina ir praėjusios dienos aptarimas
Tavo gyvenimo receptas?
Daryk tai, kuo tiki

Pavasaris šį kartą ne tik kalendorinis. Jį užuosti galima ir lauke, o su #9 kartu jis beldžiasi ir į lėkštę. Spalvinga ir nuotaikinga fotosesija ir patiekalai su pirmaisiais pavasario akcentais, …

Paprastas užkandis, kurį galėsite paruošti iš anksto, o užsukus svečiams beliks įdėti į orkaitę ir palaukti kelias minutes, kol išsilydys sūris. Ingredientai 4 didelės bulvės 100 g kumpio 100 g …

Gaivus tunas su pavasarinėmis daržovėmis – vitaminų, kurių taip trūko žiemą, dozei. Viską galėsite pagardinti švelniu ir gaiviu jogurto padažu. Ingredientai TUNUI 400 g tuno Šviežio kopūsto lapų Ilgesnių rozmarino …

Gaivus gėrimas, puikiai pakeisiantis įprastą stalo vandenį. Tiks atsigaivinti visais metų laikais. Ingredientai 8 riekelės šviežio imbiero Pora laimų Mėtų lapelių 800 ml gazuoto vandens   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Į …

Gardus desertas, kurį galite keisti pagal sezoną: šaltuoju sezonu naudokite egzotiškus vaisius, o sunokus lietuviškoms uogoms – keiskite į jas. Ingredientai KREMUI 500 g maskarponės 20 ml 30 proc. riebumo …

Atgal