LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Dalius Aleksiejevas

Dalius Aleksiejevas
"Trinity" virtuvės šefas Dalius Aleksiejevas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Atsidavimas ir užsispyrimas
Ką įrašytum į savo dienos meniu?
Šortai, pica ir seksas
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Romantika
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau tuščia, nes visada norisi užpildyti, kad būtų sklidina
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Muzika

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Masažas
Tavo gyvenimo receptas?
Toks angliškas posakis: „Respect everyone, listen to no one“

Kultinio ir aistras kurstančio filmo „50 tamsesnių atspalvių“ anonsas prasideda kvietimu į vakarienę. Tad šį kartą – artėjant filmo premjerai ir Valentino dienai – mano ir virtuvės šefo Daliaus Aleksiejevo …

Lašiša, kurią išvirti žemoje temperatūroje galite naudodamiesi maisto termometru arba keliais paprastais šefo patarimais. O pagardinsite ją gaiviu neįprastu garnyru iš melionio ir citrusinių vaisių. Ingredientai LAŠIŠAI 600 g lašišos …

Tradicinis jautienos tartaras, kuriam neįprasto skonio suteiks kepta bolivinė balanda , marinuoti ridikai ir wasabi majonezas. Ingredientai   TARTARUI 400 g jautienos išpjovos 20 g kornišonų (mažų marinuotų agurkų) 20 …

Šis desertas pareikalaus šiek tiek pastangų ir kantrybės, tačiau ant stalo atrodys ypač efektingai. Jei norite paprastesnio varianto, gaminkite tik pudingą ir ledus. O daugus nustebinkite lengvai pagaminamu, tačiau neįprastai …

Klasikinio burbono kokteilio interpretacija ir šefo patarimai, kaip paprastai ir teisingai jį paruošti. Ingredientai Kokteiliui 40 ml burbono 5 ml raudonojo vermuto 5 ml likerio „Luxardo Maraschino“ 3 lašai žolelių …

Atgal