LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Artūras Naidenko

Artūras Naidenko
Restorano "Uoksas" šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užsispyrimas
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Saulę ir šeimą
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau pozityvumo žmonėms
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Mano žmona Odeta

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Gamta, kuri visada padeda atsigauti
Tavo gyvenimo receptas?
Jeigu kažką pradedi daryti, nepalik pusiaukelėje

Gyvenu šalia miško ir kiekvieną šlapią lietuvišką žiemą išėjęs pasivaikščioti negaliu atsigrožėti apsamanojusiais medžiais. Kai drėgna ir daugiau lyja nei sninga, spalvos miške tampa neįtikėtinai sodrios ir žalios. Tokia gamta …

Silkė su bulvytėmis turbūt yra klasikinis ir kiekvieno lietuvio širdžiai artimas derinys. „Uokso” virtuvės šefas siūlo savo interpretaciją – su putpelės kiaušiniais, marinuotais svogūnais, nesunkiai pagaminamu, tačiau draugus nustebinsiančiu petražolių …

Anties krūtinėlė su netradiciniu perlinių kruopų risotto ir sodriu burokėlių padažu, kurį galite ruošti iš jau pagamintų sulčių arba patys jas išspausti. Ingredientai ANTIENAI 4 anties krūtinėlės 1 valgomasis šaukštas …

Morkų pyragas, kuriam gaivumo suteiks neįprastas svarainių šerbetas ir sūrio kremas. Desertą gardžiai papuošti galėsite lengvai paruošiamomis marinuotomis razinomis. Ingredientai MORKŲ PYRAGUI 110 g rudo cukraus 110 g balto cukraus …

Su niekuo nesupainiojamu juodųjų trumų kvapu prisotintas kokteilis, kurio skonių gretas papildo rozmarinai ir laimas. Ingredientai Kokteiliui 200 ml gero burbono 4 laimų sultys Ledukų           …

Atgal